• Inmob - venda de masies, cases de poble i cases de camp.

  A Inmob som especialistes en immobles rústics o únics!

  Per vendre una masia, una casa de poble o una casa de camp, a Catalunya o a les illes Balears, el teu lloc web ideal és Inmob.

  + info
 • Villes de luxe a Mallorca, Menorca i Eivissa.

  Vol vendre una villa de luxe a Mallorca, Menorca o Eivissa?

  El 30% dels nostres clients són principalment Europeus que ens demanden villes de luxe a la linea litoral de Catalunya i a Les Illes Balears.

  + info
 • Compra-venda d´hotels i campings per a inversors.

  Tenim demandes d´inversors internacionals.

  Si us dediqueu al sector turístic i voleu vendre un hotel o un camping, disposem de cartera de clients europeus disposats a invertir a Catalunya i a Les Illes Balears.

  + info
 • Inmob - Venda de castells i immobles singulars.

  Per comprar o vendre un castell, esteu en el lloc web ideal.

  Dins del nostre territori treballem molta varietat d´immobles, tot i tenir gran debilitat pel producte "rústic" també venem les següents propietats:

  cases de poble, cases de camp, masies, finques rústiques, castells, pallers, molins, etc...

INMOB ONLINE, COM UNA IMMOBILIÀRIA PERÒ A MEITAT DE PREU!

¿COM FUNCIONA INMOB ONLINE?
Inmob s´adapta als nous temps digitals, fem tot el servei com una immobiliària, però a meitat de preu.
Garantim publicitat en els millors portals webs immobiliàris tant nacionals, com internacionals i visibilitat en xarxes socials. Creuament de la seva oferta amb els clients compradors de la nostra base de dades. Li organitzem les visites amb compradors filtrats de qualitat (en dia i hora que a vosté li vagi bé) i vosté ensenya el seu immoble (qui millor coneix els detalls i serveis pròxims). Busquem als compradors el millor finaçament per a la compra.
L´acompanyem en tot el procés de la venda, li supervisem la documentació, li redactem el contracte de arres i preparem la signatura a la notaria. Vosté ven amb totes les garanties i INMOB li gestiona tot el procés per un 2´5% amb l´iva inclòs.
NO PAGUI MÉS DEL QUE TOCA PER FER LA SEVA GESTIÓ DE VENDA PROFESSIONAL!
CONTACTINS EN L´APARTAT "VENDRE" I LI EXPLICAREM ELS DETALLS EN PERSONA.

Inmob - venda de masies, cases de poble i cases de camp.

A Inmob som especialistes en immobles rústics o únics!

A l´estar especialitzats fa molts anys en aquest tipus de producte, ja som una marca reconeguda per als compradors. Disposem d´una gran base de dades amb clients compradors, per poder creuar-los amb la seva propietat en el mateix moment de publicar-la en la nostra web. 

Villes de luxe a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Vol vendre una villa de luxe a Mallorca, Menorca o Eivissa?

Publiqui el seu immoble a Inmob Online, i li farem tota la gestió immobilària integral (marketing, contractes, revisió de documents, gestió de visites, acompanyament a notaria), per la meitat de preu d´una agència tradicional. (2´5%+iva)

Li garantim publicitat en els millors portals tant nacionals com estrangers, li gestionem les visites i vostè ensenya el seu immoble.

 

Compra-venda d´hotels i campings per a inversors.

Tenim demandes d´inversors internacionals.

A inmob gestionem aquest tipus de productes de manera ràpida, eficaç i amb total dricreció. Contacteu sense cap compromís a: http://inmob.cat/vendre/4

Inmob - Venda de castells i immobles singulars.

Per comprar o vendre un castell, esteu en el lloc web ideal.

Inmob © 2011 All Rights Reserved

Camí de l´estació s/n · La Floresta 25413 · Tel.: 660018009(lleida) / 620620887(tarragona) · A/e: ivan@inmob.cat

Avís legal

De conformitat amb el que estableix la Llei 15/09 de Protecció de Dades , Rusticponent li informa que les seves dades seran registrades informàticament per complir amb la finalitat per a la qual ens contracta (vendre, comprar o llogar un immoble), que no es facilitaran a tercers i que podrà exercitar els seus drets d´accés, rectificació, oposició i cancel.lació dirigint un escrit a: Rusticponent c/ Roger de Llúria nº 6 2º 3ª de Les Borges Blanques C.P 25400 (Lleida) o per e-mail a ivan@inmob.cat

Col·laboracions

Coneixes alguna casa singular o finca molt interessant i vols que gestionem la venda junts?  tens un possible comprador per un immoble i no el troves?             si la teva prioritat és quedar bé amb els teus clients, truca´ns i podrem fer alguna cosa junts.

Cenics | Disseny Web
C/ Roger de Llúria, 6, 2n 3a · Les Borges Blanques 25400 · Tel.: 615 592 677 / 973 142 086 · A/e: info@rusticponent.com