• Inmob - venda de masies, cases de poble i cases de camp.

  A Inmob som especialistes en immobles rústics o únics!

  Per vendre una masia, una casa de poble o una casa de camp, a Catalunya o a les illes Balears, el teu lloc web ideal és Inmob.

  + info
 • Villes de luxe a Mallorca, Menorca i Eivissa.

  Vol vendre una villa de luxe a Mallorca, Menorca o Eivissa?

  El 30% dels nostres clients són principalment Europeus que ens demanden villes de luxe a la linea litoral de Catalunya i a Les Illes Balears.

  + info
 • Compra-venda d´hotels i campings per a inversors.

  Tenim demandes d´inversors internacionals.

  Si us dediqueu al sector turístic i voleu vendre un hotel o un camping, disposem de cartera de clients europeus disposats a invertir a Catalunya i a Les Illes Balears.

  + info
 • Inmob - Venda de castells i immobles singulars.

  Per comprar o vendre un castell, esteu en el lloc web ideal.

  Dins del nostre territori treballem molta varietat d´immobles, tot i tenir gran debilitat pel producte "rústic" també venem les següents propietats:

  cases de poble, cases de camp, masies, finques rústiques, castells, pallers, molins, etc...

Immobiliaria online

Hola, sóm Inmob Online, l´agencia 3.0 dedicada a la gestió immobiliària. Si el que vols és vendre una casa de poble, vendre una casa de camp, vendre una masia, vendre finca rústica, o bé, si per altra banda estàs interessat en comprar una casa de poble, comprar una masia, comprar una casa de camp o vendre una finca rústica a la província de Lleida o Tarragona, estàs en el lloc adient. Amb 15 anys d´experiència en el sector, podem dir que som una empresa moderna, jove, dinàmica i inquieta, que ens encanta estar sempre a l´última, treient profit a les xarxes socials, conectats les 24 hores per donar el millor servei als nostres clients, de manera honesta, ràpida i eficàs en la gestió.

Calitat i preu de mercat actualitzat

Disposem d´un catàleg de propietats molt seleccionades per calitat i a preu de mercat actualitzat, amb fotografies i dades per encertar en l´elecció de les visites a realitzar, podent veure´s les propietats sempre amb cita prèvia, qualsevol dia a qualsevol hora, fins i tot festius, sempre per la vostra comoditat.
Podeu demanar una visita per telèfon, mail, whatsapp o messenger de facebook.

Venem la seva propietat en el mínim temps possible.

Ben situats a internet amb la nostra pròpia web, garantitzem als vendedors i promotors publicitat en bona situació en els portals immobiliaris més importants de Catalunya com Habitaclia, Idealista, Milanuncios, per aconseguir vendre la seva propietat en el mínim de temps posible.

Solucionem problemes

Revisem tot l´estat de documents i càrregues de cada immoble, solucionem problemes de documentacions, notarials, cadastrals o de registre de la propietat i gestionem hipoteques de manera gratuita, només per confiar la compra, la venda o el lloguer amb nosaltres.

Noves propietats

Cada nova propietat s´envia automàticament a tota la nostra cartera de clients demandants, captant així compradors potencials al moment amb el nostre novedós sistema d´alertes.

Reformes integrals

També fem projectes d´interiorisme, reformes integrals a pressupost tancat, per treure´n el màxim rendiment i aprofitament a la vivenda, segons les necessitats i els gustos del client y sempre adaptant-lo al seu pressupost. I si teniu un pressupost fet, us el millorem!!!

Inmob - venda de masies, cases de poble i cases de camp.

A Inmob som especialistes en immobles rústics o únics!

A l´estar especialitzats fa molts anys en aquest tipus de producte, ja som una marca reconeguda per als compradors. Disposem d´una gran base de dades amb clients compradors, per poder creuar-los amb la seva propietat en el mateix moment de publicar-la en la nostra web. 

Villes de luxe a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Vol vendre una villa de luxe a Mallorca, Menorca o Eivissa?

Publiqui el seu immoble a Inmob Online, i li farem tota la gestió immobilària integral (marketing, contractes, revisió de documents, gestió de visites, acompanyament a notaria), per la meitat de preu d´una agència tradicional. (2´5%+iva)

Li garantim publicitat en els millors portals tant nacionals com estrangers, li gestionem les visites i vostè ensenya el seu immoble.

 

Compra-venda d´hotels i campings per a inversors.

Tenim demandes d´inversors internacionals.

A inmob gestionem aquest tipus de productes de manera ràpida, eficaç i amb total dricreció. Contacteu sense cap compromís a: http://inmob.cat/vendre/4

Inmob - Venda de castells i immobles singulars.

Per comprar o vendre un castell, esteu en el lloc web ideal.

Inmob © 2011 All Rights Reserved

Camí de l´estació s/n · La Floresta 25413 · Tel.: 660018009(lleida) / 620620887(tarragona) · A/e: ivan@inmob.cat

Avís legal

De conformitat amb el que estableix la Llei 15/09 de Protecció de Dades , Rusticponent li informa que les seves dades seran registrades informàticament per complir amb la finalitat per a la qual ens contracta (vendre, comprar o llogar un immoble), que no es facilitaran a tercers i que podrà exercitar els seus drets d´accés, rectificació, oposició i cancel.lació dirigint un escrit a: Rusticponent c/ Roger de Llúria nº 6 2º 3ª de Les Borges Blanques C.P 25400 (Lleida) o per e-mail a ivan@inmob.cat

Col·laboracions

Coneixes alguna casa singular o finca molt interessant i vols que gestionem la venda junts?  tens un possible comprador per un immoble i no el troves?             si la teva prioritat és quedar bé amb els teus clients, truca´ns i podrem fer alguna cosa junts.

Cenics | Disseny Web
C/ Roger de Llúria, 6, 2n 3a · Les Borges Blanques 25400 · Tel.: 615 592 677 / 973 142 086 · A/e: info@rusticponent.com